A REVIEW OF روغن وکیوم

A Review Of روغن وکیوم

A Review Of روغن وکیوم

Blog Article

اولین کاری که روغن وکیوم در پمپ های وکیوم انجام می دهد روان کاری قطعات داخلی پمپ وکیوم می باشد.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن پمپ وکیوم چیست؟” لغو پاسخ

مرکز تخصصی تامین تجهیزات مرتبط با هوای فشرده(بلوئر) و خلا(پمپ وکیوم) میباشد. مجموعه آذر وکیوم با هدف بهبود خدمات پس از فروش در جهت رضایتمندی مشتریان سعی میکند تا روز به روز در این مسیر پیشرفت نموده و در آینده نزدیک سیستم مراقبت از مشتریان را اجرایی نماید.

همان‌طور که گفته شد پمپ‌های وکیوم روغنی می‌توانند با توجه به فاکتورهایی همچون تعداد مراحل کار، نحوه طراحی و … انواع مختلفی همچون پمپ‌های پره‌ای چرخشی، پیچی چرخشی، حلقه مایع و پمپ‌های دیافراگمی داشته باشند و باید پمپ وکیوم متناسب با نوع فعالیت و صنعت انتخاب شود.

فشار خلا حداکثر ایجادی توسط پمپ وکیوم باید با فشار بخار روغن سازگاری داشته باشد.

پمپ‌های وکیوم امروزه نقش بسیار بزرگی در بسیاری از صنایع از جمله لوازم خانگی، پزشکی، غذا و دارو، فلزات، چوب، لاستیک و پلاستیک، ریخته‌گری، بسته‌بندی، فرمینگ، کشاورزی، پتروشیمی، نفت و گاز و … دارند و می‌توانند استفاده های متعددی داشته باشند.

باید نوع و وزن گازی که قرار است منتقل شود را در نظر گرفت.

روغن وکیوم نباید با مواد مختلف و آلودگی‌های احتمالی محیط واکنشی داشته باشد.

زمانی که بادامک متصل به موتور می‌چرخد، پیستون در حین چرخش در سیلندر بالا و پایین رفته و فضای داخل سیلندر به دلیل حرکت عمودی پیستون تغییر می‌یابد و در نهایت گاز با مکش و متراکم سازی مکرر منتقل خواهد شد.

از آنجا که از پمپ های خلا بیشتر در نیروگاه ها استفاده می شود، این روغن باید به گونه ای باشد که در اثر برخورد با گازهای مختلف و ترکیبات شیمیایی گوناگون، کارایی خود را از دست ندهد.

پمپ‌های وکیوم از کاربردی‌ترین تجهیزاتی هستند که امروزه در صنایع مختلفی به کار می‌روند و می‌توانند بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون ظرفیت، سرعت، تعداد مراحل کار، نوع موتور محرک، نحوه روغن‌کاری و پاشش روغن و همچنین نحوه عملکرد دسته‌بندی شوند.

صفحه اصلی محصولات مقالات خدمات درباره ما تماس با ما

پمپ های وکیوم دارای قطعات خاصی هستند که باعث می شود به خوبی کار کنند. یکی از این قطعات استاندارد پمپ خلاء است که شامل یک قسمت تجهیزات قدرت، یک قسمت موتور، یک قسمت فشار، click here یک قسمت پیچ، یک قسمت فیلتر، یک قسمت هوادهی و یک قسمت نصب است. قسمت قدرت شامل یک موتور در حال کار است که با استفاده از برق و گازهای داخلی که توسط یک سوئیچ تشخیص داده می شوند، توان مورد نیاز را تولید می کند.

یکی از انواع پمپ وکیوم روغنی پمپ دو مرحله ای میباشند که از دو روتور به صورت سری در داخل پمپ استفاده می کند.

Report this page